top of page

Schamansk healing
healing, energimedicin,  läkning, naturmedicin, alternativ medicin, stresshantering, healer

2012 kom jag i kontakt med Schamansk healing för första gången. Jag hade då sedan ca 10 år påbörjat en ganska intensiv process i min personliga utveckling och på många sätt ändrat riktning i mitt liv. Jag befann mig på en skör plats, hade precis genomgått en separation och var i behov av stöd och vägledning.

Jag kände omedelbart en stark dragning till denna metod och detta förhållningssätt till livet, här kunde jag komma närmare mig själv genom naturen och det var något djupt igenkännande som vaknade till liv i mig. Detta ville jag fördjupa mig i!
När tillfälle gavs att genomgå utbildning i medicinhjulet - kände jag mig kallad.

 

Under schamansk healing utgår jag ifrån Ljusbadsprocessen, vilket är en grundläggande healingmetod inom den andinska schamantraditionen. Healingen renar och rensar ditt energifält från präglingar och tung energi, och går djupt på fyra plan; fysiskt, känslomässigt, själsligt och andligt. 

Den går till så att vi har ett inledande spårande samtal där vi sätter intention för healingen, den genomförs därefter liggande på brits, där jag trycker på olika punkter i nacken. Jag använder även mitt medicinknyte med tillhörande medicinstenar, rökelse, skallra mm. 

Sessionen avslutas med ett samtal och en sammanfattning, där du får dela med dig av din upplevelse samt jag delger vad jag fått till mig från mitt perspektiv.

 

Tidsåtgång ca 1 1/2 timme 

Investering 850kr

 

Känner du att du stöter på hinder som är återkommande, upplever att du sitter fast i mönster som du inte riktigt når på egen hand, kan denna rening och rensning av ditt energifält vara en möjlighet till läkning. 

 

Är du intresserad och vill boka in ett tillfälle? Hör av dig till linda@samverkangruppen.se 

Mer om mig

 

Jag är utbildad hos Annika Lind och Maiken Asbjörnsen, under perioden Juni 2017 - Januari 2020. 

För mer info, läs gärna vidare på www.schamanka.se

bottom of page